Kjøp telefon fra oss

Spar penger på å kjøpe brukt mobiltelefon fra oss. Alle telefoner er gått gjennom og eventuelle reparasjoner er utført av oss. Alle brukte telefoner leveres med 12 måneders garanti!

Vi kjøper brukte telefoner

Ikke la den gamle telefonen ligge i en skuff og tape seg i verdi. La noen andre få glede av den. Vi kjøper brukte, skadede og defekte telefoner, og tilbyr kontant oppgjør!

Bytte ut telefonen?

Ved kjøp av ny mobiltelefon tilbyr vi å ta den gamle i innbytte. Ta kontakt med oss for hva vi kan tilby for din gamle telefon.

Kjøp, Salg, Bytte

På tide med ny brukt-telefon?

mobile-phone-1595784_1280(1)

Har du en telefonkirkegård hjemme i skuffen? De ligger der for at de er «kjekt å ha»? Realiteten er at det faktisk forsvinner tusenlapper for hvert år de blir liggende.

De nyeste utgavene av mobiltelefoner er for veldig mange en for dyr investering. Ved å selge dine enheter til oss vil vi sette disse i stand om nøvendig, og kunne tilby våre kunder et rimeligere alternativ til nye telefoner.

Vi tilbyr kontant oppgjør for dine elektroniske enheter som ellers bare ligger å støver ned!

Det er både miljøvenlig og økonomisk for alle parter!

0 +

Kjøpte telefoner

0 %

Kundetilfredshet

kr 0 ´

Utbetalt til kunder
Kontant oppgjør

Selg telefonen til oss og få kontant betaling!

Vi betaler kontant for din mobiltelefon, nettbrett eller smartklokke ved fysisk innlevering. Ved innsending utbetaler vi betalingen normalt innen 3 virkedager.

14 Dagers prisgaranti

Vi garanterer prisen for din enhet i 14 dager!

All elektronikk går fort ned i verdi, spesielt datamskiner, mobiltelefoner og nettbrett. Dette har vi løst at vi garanterer din pris i 14 dager, forutsatt at vi har mottatt din enhet innen disse 14 dagene.

Ingen risiko

Å selge enheten til oss er helt risikofritt!

Å selge noe privat medfører også reklamasjonsansvar ovenfor kjøper. Når telefonen er solgt til oss som næringsdrivende, medfører dette ikke noe reklamasjonsansvar fra selgers side. Handelen er dermed 100% trygg for selger!